Tuesday, September 04, 2007

Hans teeuwen: vrijheid van meningsuiting

hier ben ik weer! om persoonlijk het het niveau van het blog naar een nieuw diepte punt te laten zinken. Hier een filmpje van hans teeuwen over vrijheids van menings uiting. Jammer dat de drie dames die hem intervieuwen nul weerstand geven.

cybr: Pimp, Hans Teeuwen zong het liedje, waarin hij ook naar de Meiden van Halal refereert, bij de onthulling van het beeld ter gedenking van de moord op Theo van Gogh.

3 comments:

pimp-a-lot bear said...

tja, wat moet ik hier van zeggen?
Ergens vind ik dat je niet onnodig moet kwetsen, maar dat betekent niet dat je niet mag kwetsen. Soms is het gewoon nodig, of heel erg grappig.

Ik vond het optreden van de drie dames ronduit zwak. Omdat ze zich persoonlijk aangevallen voelden was het geen goede discussie. Voor drie zeikende wijven hoef ik de tv niet aan te zetten.

Opmerkelijk hoe Hans Teeuwen het publiek achter zich had. Trouwens ook jammer dat ze niet vermelde wanneer Teeuwen dat liedje zong. Waarom noem je dat 'een tijdje geleden'?

ExpendableAsset said...

Hoewel ik het niet altijd met Teeuwen eens ben en hem lang niet altijd grappig vind in zijn shows, geef ik hem hiervoor hulde!

Zie hier de gehele uitzending.

pimp-a-lot bear said...

Ja dat wist ik. Dat vond ik zo jammer.
volledig uit zijn context gerukt.