Thursday, March 29, 2007

Wie staat er links op de roltrap?

Ben sinds deze week begonnen met een klein onderzoekje (wetenschappelijk op het hoogste niveau!) over de opstopping op de roltrap. Dit zijn mijn resultaten: Vouwfiets gebruiker : 2x de zelfde man! blank, geschatte leeftijd rond de 30, waarschijnlijk hoog opgeleid( deze man weet waarschijnlijk net als ik welke wagon hij moet hebben om bij de roltrappen uit te stappen) groepje werknemers: 2x een groepje werknemers gezien die de shit op hielden groepjes van rond de 5. en leeftijden van tussen de 30 en 40 (sterk gevoel dat het ambtenaren zijn :) Hindoe vrouw: 2x een hindoestance vrouw gezien die het veroorzaakte beide van tussen de 30 en 50.(kan hun leeftijd altijd slecht inschatten) studentes: een keer een groepje studentes die de boel op hielde, leeftijd rond de 21. Dit was mijn onderzoekje in het kort. was verbaast dat ik al 3x een dubbele oorzaak heb gezien en benieuwd welke oorzaken er nog meer zullen komen. Ps: iedereen die met de trein reist mag natuurlijk meedoen. Niet dat het je leven ook maar een beetje leuker maakt! Als je er zin in hebt kun je de oorzaak, de leeftijd van de persoon, en het allerbelangrijks: ZIJN RAS noteren. alle overige gegevens zijn natuurlijk ook welkom

6 comments:

pimp-a-lot bear said...

Ik zal ook eens gaan uitkijken voor die roltrapterroristen! Ik ben verbaasd dat er in jouw lijstje nog geen bejaarden zitten.

Over vouwfietsers zal ik het maar niet hebben. (die moesten ze maar eens stuk voor stuk de ogen uitsteken en vervolgens aan hun enkels ophangen)

cybrbeast said...

Waarom kunnen ze bij de roltrap niet gewoon een bord zetten of een speaker met "Rechts op de roltrap!"
Misschien moeten we deze techniek toepassen.
Waarom bestaan er vouwfietsers? Het is goedkoper en makkelijker om twee fietsen op verschillend stations te zetten.
Gister ook weer, super vol balkon op de trein en dan komt er zo een idioot met een vouwfiets...

ExpendableAsset said...

Nazi!

Kamiel said...

dankje wel voor de de toegezonden statestieken!

vreemd dat nederland het enige land is waar deze roltrap opstoppingen zijn(zower ik weet),terwijl uit dit onderzoek vaak buitenlanders de oorzaak zijn.

ben nog geen bejaarden tegen gekomen heeft, denk ik te maken dat die vaak buiten de spits reizen.
zo'n belletje is idd wel handig.

btw op de nazi reactie ik observeer alleen maar trek geen conclusies (nog niet:)).
ben het niet eens met het standpunt van wilders: gebruikers van nederlandse roltrappen moeten in het bezit zijn van een nederlands paspoort.

dekus said...

lol @ stupid japanese people

Douchebag said...

ik vind dat iedereen die links staan op de roltrap het paspoort af moeten nemen en direct bij de duitse grens uit Nederland evacueren.

Met auto en allochtonen